include_once("common_lab_header.php");
Excerpt for Innerversum by , available in its entirety at Smashwords

Innerversum - Eduard Meinema

Ready?

Hun grootste wens: astronaut worden. Hun doel: het universum verkennen. Hun verhaal… lijkt hier te eindigen. In een onbekende wereld. Ver van de bewoonde wereld.

Een driekoppige bemanning verongelukt op onbekend terrein. Zonder externe hulp zijn ze op elkaar aangewezen om uit te vinden waar ze zijn en hoe ze verder kunnen gaan om hun doel te bereiken. Of eigenlijk, hoe ze verder kunnen gaan met leven…→Start lezen!INHOUD

Over de auteur

Bibliografie

Copyright

Smashwords

website: www.eduardmeinema.nlFLASH AND SHORTS # NL418030201 – InnerversumAngstaanjagend en oorverdovend schelt een hoge fluittoon door het donkere vertrek. Het enige licht komt van een rode lamp die onrustig knippert; aan - uit - aan - uit...

“Onmisbaar spul… DUCT tape,” lacht Timothy Sweek schijnbaar onverstoorbaar. “Het lek in je pak is dicht Attilio. Je kan weer rustig ademhalen...” Tim hangt de tape terug aan de gordel van zijn eigen pak en zoekt in het donker naar zijn commandant. “Hij redt het wel; zijn ruimtepak heeft de zwaarste klappen opgevangen,” zegt Sweek tegen de nauwelijks herkenbare schim die voor hem staat.

Het knipperende rode licht reflecteert zenuwachtig in de helm van Kenny Britto. “Nou, dan zijn de drie musketiers nog in de race,” bromt commandant Britto terwijl hij kijkt hoe Attilio Gaudant uitgeput op het zwaar beschadigde controle paneel van de spacecruiser rust.

“De race?” vraagt Sweek niet begrijpend terwijl hij Gaudant voorzichtig op de grond legt.

“We leven nog Sweek,” zucht Britto die steeds meer geïrriteerd raakt door de aanhoudende fluittoon en het eindeloos knipperende rode licht. “We maken nog kans met ons drieën over de finishlijn te stappen.”

“Oh,” antwoordt Sweek ongeïnteresseerd.

“Zet in vredesnaam eerst dat klote alarm uit.”

“Ik zou niet weten hoe…”

“Dan schop je het verrot. Kan mij het schelen, zorg dat die kolere herrie stopt en die verdomde lamp niet meer knippert!”


Purchase this book or download sample versions for your ebook reader.
(Pages 1-2 show above.)